Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14699
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Дуднік, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T08:37:00Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T08:37:00Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Дуднік А. Технологія виробництва здобних виробів в умовах ТОВ «Терновський Хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14699 | - |
dc.description.abstract | Темою кваліфікаційної дипломної роботи є розширення асортименту здобних виробів для раціонального харчування на ТОВ «Терновський хлібзавод». В даній кваліфікаційної дипломній роботі матеріал включає наукові праці з даних напрямків, інформацію з наукових довідників, матеріали з наукових конференцій, тези, іноземні наукові роботи та статті, українські статті, інформацію економічної статистики, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів, інформацію з Законів України, СанПіНу, автореферат дисертації та власні розробки. Об’єктом кваліфікаційної дипломної роботи є: технологія виробництва здобних виробів на базі підприємства ТОВ «Терновський хлібозавод». Предметом кваліфікаційної дипломної роботи є: склад, харчова та біологічна цінність виробів, здійснення аналізу якості виробництва за органолептичними та фізико-хімічними показниками, доречність та рентабельність асортименту здобних виробів ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв в умовах сучасної конкуренції та темпах розвитку галузі в Україні та світі. Метою даної роботи є ознайомлення з асортиментом та технологією виробництва здобних виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Кваліфікаційна дипломна робота викладена на 64 сторінках тексту, складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить 15 таблиць, 1 рисунок, 3 векторні схеми, 1 блок-схему. Бібліографічний список включає 39 літературних джерел. Кваліфікаційна дипломна робота містить технологічну схему виробництва здобних булочок, план цеху, генеральний план підприємства в апаратурному оформленні та економічні показники. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва здобних виробів в умовах ТОВ «Терновський Хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дуднік А.Р._пт.pdf | 1,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.