Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorДуднік, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T08:37:00Z-
dc.date.available2023-07-11T08:37:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДуднік А. Технологія виробництва здобних виробів в умовах ТОВ «Терновський Хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14699-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної дипломної роботи є розширення асортименту здобних виробів для раціонального харчування на ТОВ «Терновський хлібзавод». В даній кваліфікаційної дипломній роботі матеріал включає наукові праці з даних напрямків, інформацію з наукових довідників, матеріали з наукових конференцій, тези, іноземні наукові роботи та статті, українські статті, інформацію економічної статистики, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів, інформацію з Законів України, СанПіНу, автореферат дисертації та власні розробки. Об’єктом кваліфікаційної дипломної роботи є: технологія виробництва здобних виробів на базі підприємства ТОВ «Терновський хлібозавод». Предметом кваліфікаційної дипломної роботи є: склад, харчова та біологічна цінність виробів, здійснення аналізу якості виробництва за органолептичними та фізико-хімічними показниками, доречність та рентабельність асортименту здобних виробів ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв в умовах сучасної конкуренції та темпах розвитку галузі в Україні та світі. Метою даної роботи є ознайомлення з асортиментом та технологією виробництва здобних виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Кваліфікаційна дипломна робота викладена на 64 сторінках тексту, складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить 15 таблиць, 1 рисунок, 3 векторні схеми, 1 блок-схему. Бібліографічний список включає 39 літературних джерел. Кваліфікаційна дипломна робота містить технологічну схему виробництва здобних булочок, план цеху, генеральний план підприємства в апаратурному оформленні та економічні показники.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва здобних виробів в умовах ТОВ «Терновський Хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дуднік А.Р._пт.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.