Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1321-1330 зі 2116.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Comparison of Thermal Loads a Single-Phase Transformer With a Laminated Magnetic CoreСтавинський, Андрій Андрійович; Stavinskiy, Andrey; Циганов, Олександр Миколайович; Tsyiganov, Aleksandr; Бабенко, Дмитрий Владимирович; Babenko, Dmytro; Садовий, Олексій Степанович; Sadovoy, Oleksiy
2021Structural Model of Training Bachelors in Electrical Engineering in the Online Learning EnvironmentБабенко, Дмитро Володимирович; Babenko, Dmytro; Доценко, Наталія Андріївна; Dotsenko, Nataliya; Горбенко, Олена Андріївна; Gorbenko, Elena; Кім, Наталія Ігорівна; Kim, Nataliya
2021Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський областіКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Погорєлова, О. В.; Pogorelova, O.
2021Реалізація компетентнісного підходу у навчанні з дисципліни «Охорона праці в галузі»Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Овчаренко, Н. І.; Ovcharenko, N.
2021Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «Малицький» Миколаївської областіКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Проскура, В. М.; Proskura, V.
2021Технологія виробництва корейки в умовах ПП «Малицький» Миколаївський областіКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Підбережник, В. В.; Pidberezhnyk, V.
2021Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський областіКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Петренко, В. А.; Petrenko, V.
2021Реформування національної системи регулювання безпечності харчових продуктів в УкраїніКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Мд Саиф Ибна Алам; Md Saif Ibna Alam
2021Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» Миколаївський областіКурепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Манюх, Н. В.; Manyukh, N.
2021Стан умов і охорона праці працівників сільського господарстваЯблуновська, Катерина Олександрівна, науковий керівник; Yablunovska, Katerina, scientific director; Ткач, Д. І.; Tkach, D.