Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14707
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСавінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorSavinok, Oksana, scientific director-
dc.contributor.authorКвасницька, К.-
dc.date.accessioned2023-07-11T10:54:32Z-
dc.date.available2023-07-11T10:54:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКвасницька К. Технологія виробництва пшеничного хліба для функціонального призначення в умовах ТОВ "Терновський хлібозавод" : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14707-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної дипломної роботи: «Технологія виробництва пшеничного хліба для функціонального призначення в умовах ТОВ «Терновський хлібозавод». Об’єктом кваліфікаційної дипломної роботи є: технологія виробництва хліба та хлібобулочних виробів на базі практики ТОВ «Терновський хлібозавод». Предметом кваліфікаційної дипломної роботи є: новий асортимент хліба, відповідні функціональні добавки; рецептури та технологія виробництва хліба для функціонального харчування, основний вплив відповідних добавок на якість кінцевого готового хлібобулочного продукту. В даній кваліфікаційній дипломній роботі було розкрито сутність таких розділів: перший розділ включає в себе огляд економічних тенденцій та сучасних технологій в хлібопекарській промисловості; другий розділ включає в себе опис місця дослідження та методику виконання роботи; технічний розділ включає в себе технологічні схеми та блок-схему, розрахунки сировини, технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників, витрат ресурсів, також опис технології, управління якістю та безпечністю продукції, аналіз небезпечних факторів, будівельні, об’ємно-планувальні, конструкторські рішення; у четвертому розділі було розкрито сутність охорони праці на хлібопекарському підприємстві. Кваліфікаційна дипломна робота викладена на 55 сторінках тексту, складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, містить 12 таблиць, 13 рисунків, 2 векторні схеми, додатки (А,Б,В,Г,Д,Е). Бібліографічний список включає 28 літературних джерел. Кваліфікаційна дипломна робота містить технологічну схему виробництва пшеничного хліба з функціональними добавками, план цеху, генеральний план підприємства в апаратурному оформленні та блок-схему НАССР виробництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва пшеничного хліба для функціонального призначення в умовах ТОВ "Терновський хлібозавод"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КВАСНИЦЬКА К.Є.._пт_pdf.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.