Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorЛабунська, А.-
dc.date.accessioned2023-07-11T11:09:44Z-
dc.date.available2023-07-11T11:09:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛабунська А. Технологія виробництва самбуки в умовах ФГ «КУРГАН ВАЙНЕРІ» Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14710-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 39 сторінках та містить 10 таблиць і 2 рисунка. Список використаної літератури складає 30 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва самбуки в умовах ФГ «КУРГАН ВАЙНЕРІ» Одеської області». Метою роботи є оцінити технологію виробництва самбуки з використанням льняного жмиху. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент десертів; проаналізувати технологічну схему виробництва самбуки, визначити основну сировину для виготовлення самбуки; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва самбуки; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виготовлення самбуку з використанням льняного жмиху, визначено основну сировину для виробництва самбуки, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва самбуки в умовах ФГ «КУРГАН ВАЙНЕРІ» Одеської областіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лабунська А.М.._пт.pdf657,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.