Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14715
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Савінок, Оксана Миколаївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Savinok, Oksana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Недайвода, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T12:08:03Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T12:08:03Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Недайвода А. Технологія виробництва панкейків в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14715 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна дипломна робота написана на 68 сторінках. Обсяг роботи складається із вступу, розділів «Огляд літератури», «Матеріали, умови і методика виконання роботи», «Результати досліджень», «Охорона праці», висновків, пропозицій та списку використаної літератури – 29 джерел. Під час виконання роботи наведено 15 таблиць, 1 рисунок, посилання на додатки (А, Б, В, Г, Д, Е, Є, Ж, З, К, Л). Темою кваліфікаційної роботи є «Технологія виробництва панкейків в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв». У процесі написання роботи проведено огляд літератури та аналіз сучасного стану кондитерського виробництва, на основі яких можна сказати, що попит на борошняні кондитерські вироби є стабільним, не дивлячись на складну ситуацію в економічному секторі. Також відмічається зміна пріоритетів у виборі споживачів, які все більше звертають увагу на кондитерські продукти, функціонального призначення. Дослідження для написання роботи проводились на базі ФОП «Берестова О.В.», що розташоване у Миколаївській області. Дане підприємство застосовує технологію заморожування борошняних виробів. Тому в роботі пропонується ввести лінійку солодких заморожених виробів, а саме панкейків в наступному асортименті: «Панкейки класичні», «Панкейки на основі гречаного борошна», «Панкейки з бананом», «Панкейки бурякові». Для запропонованого асортименту проведені розрахунки сировини, технологічного обладнання та виробничих площ, розроблено та спроєктовано виробничий цех з потужністю 2,5 т на зміну. Для кожного продукту розроблено блок-схеми, на яких зазначається ККТ. Останній розділ з охорони праці передбачає аналіз небезпечних факторів для працівників та розроблення запобіжних заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва панкейків в умовах ФОП «Берестова О.В.» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Недайвода А.В.пт_pdf.pdf | 2,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.