Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14721
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Саницька, М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T12:43:50Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T12:43:50Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Саницька М. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14721 | - |
dc.description.abstract | Темою кваліфікаційної роботи є «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». В даній кваліфікаційній роботі матеріал включає українські статті науковців, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів. Об’єктом кваліфікаційної є: технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Предметом дослідження є борошняні кондитерські вироби у ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Метою роботи є оцінити технологію виробництва борошняних кондитерських виробів. В даній кваліфікаційній роботі розглянуто перспективи та сучасні тенденції кондитерської промисловості, розраховано розрахунки маси сировини і готової продукції, розрахунки одиниць технологічного обладнання, розрахунки виробничиї площ, чисельності працівників виробництва та витрат ресурсів на виробництво продукції. Розроблена апаратурно-технологічна схема та опис до неї та генеральний план. Висновки та пропозиції наданні підприємству. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саницька М.І. пт_.pdf | 616,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.