Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14739
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T10:35:02Z | - |
dc.date.available | 2023-07-13T10:35:02Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко Ю. Технологічні прийоми виробництва продукції вівчарства в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2023. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14739 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана розміром в 53 сторінки комп’ютерного тексту та з 1,5 інтервалом між рядками. Має в складі 10 таблиць, 6 рисунків. При написанні дипломної роботи використано 23 інформаційних літературних джерел, найменувань довідникової літератури та періодичних видань. Тема дипломної роботи: “Технологічні прийоми виробництва продукції вівчарства в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ”. Об‘єктом наших досліджень був вплив різних способів утримання вівцематок на ріст, розвиток та відтворювальні якості овець романівської породи. Метою досліджень було вивчення впливу способу утримання вівцематок у родильному відділенні на енергію росту ягнят, розвиток та показники репродуктивності овець романівської породи в умовах ННПЦ МНАУ Миколаївської області. Задачею досліджень було визначити ріст та розвиток ягнят за різними способами утримання у період дорощування, та подальший вплив на відтворювальні якості вівцематок романівської породи; визначити певні відхилення та надати пропозиції щодо підвищення ефективності ведення галузі вівчарства ветеринарними та зооспеціалістами господарства; визначити ефективність репродуктивності вівцематок. Дослідження показали, що для отримання покращених показників стада, відтворювальних якостей вівцематок та енергії росту отриманих ягнят потрібно використовувати технологію організації окотів з формуванням дрібних груп по 3 голови вівцематок. Наведено висновки по матеріалам роботи та надано пропозиції до ведення технологічних процесів в галузі вівчарства. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологічні прийоми виробництва продукції вівчарства в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР Бондаренко Ю.І..pdf | 159,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.