Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14739
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorБондаренко, Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-13T10:35:02Z-
dc.date.available2023-07-13T10:35:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБондаренко Ю. Технологічні прийоми виробництва продукції вівчарства в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2023. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14739-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана розміром в 53 сторінки комп’ютерного тексту та з 1,5 інтервалом між рядками. Має в складі 10 таблиць, 6 рисунків. При написанні дипломної роботи використано 23 інформаційних літературних джерел, найменувань довідникової літератури та періодичних видань. Тема дипломної роботи: “Технологічні прийоми виробництва продукції вівчарства в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ”. Об‘єктом наших досліджень був вплив різних способів утримання вівцематок на ріст, розвиток та відтворювальні якості овець романівської породи. Метою досліджень було вивчення впливу способу утримання вівцематок у родильному відділенні на енергію росту ягнят, розвиток та показники репродуктивності овець романівської породи в умовах ННПЦ МНАУ Миколаївської області. Задачею досліджень було визначити ріст та розвиток ягнят за різними способами утримання у період дорощування, та подальший вплив на відтворювальні якості вівцематок романівської породи; визначити певні відхилення та надати пропозиції щодо підвищення ефективності ведення галузі вівчарства ветеринарними та зооспеціалістами господарства; визначити ефективність репродуктивності вівцематок. Дослідження показали, що для отримання покращених показників стада, відтворювальних якостей вівцематок та енергії росту отриманих ягнят потрібно використовувати технологію організації окотів з формуванням дрібних груп по 3 голови вівцематок. Наведено висновки по матеріалам роботи та надано пропозиції до ведення технологічних процесів в галузі вівчарства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологічні прийоми виробництва продукції вівчарства в умовах ННПЦ Миколаївського НАУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР Бондаренко Ю.І..pdf159,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.