Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14744
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Глазко, С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T11:44:56Z | - |
dc.date.available | 2023-07-13T11:44:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Глазко С. Технологія виробництва молока в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14744 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана на 43 сторінках друкованого тексту з використанням 50 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 8 таблиць. Для виконання теми кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва молока в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району» об’єктом досліджень були корови української чорно-рябої молочної порід. Метою кваліфікаційної роботи стало проведення аналізу технології виробництва молока в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району та розробка заходів щодо її удосконалення. Для реалізації зазначеної мети було поставлено наступні завдання: проаналізувати молочну продуктивність корів різного віку; надати аналіз відтворної здатності корів молочного стада; проаналізувати рівень годівлі лактуючих корів у зимовий та літній періоди; проаналізувати умови утримання корів стада; вивчити вплив різних генотипів на молочну продуктивність корів. Для вивчення впливу генотипу на молочну продуктивність корів було сформовано групу тварин української чорно-рябої молочної породи. Вивчення молочної продуктивності проводили за такими показниками: надій за лактацію, кг; вміст жиру в молоці, %; кількість молочного жиру в молоці, кг. Наведені висновки та пропозиції надані підприємству. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва молока в умовах СТОВ «Промінь» Первомайського району | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР Глазко С..pdf | 147,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.