Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14816
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолосюк, Юрій Вікторович-
dc.contributor.authorVolosyuk, Yuriy-
dc.date.accessioned2023-07-19T12:14:21Z-
dc.date.available2023-07-19T12:14:21Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІнформаційні системи та технології : метод. реком. до виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. Ю. В. Волосюк. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 сuk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14816-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнформаційні системи та технологіїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
informacijni-sistemi-ta-tehnologiyi-prakt-241-bakalavr.pdf2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.