Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14816
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волосюк, Юрій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Volosyuk, Yuriy | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T12:14:21Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T12:14:21Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Інформаційні системи та технології : метод. реком. до виконання практ. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. Ю. В. Волосюк. Миколаїв : МНАУ, 2022. 82 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14816 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Інформаційні системи та технології | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
informacijni-sistemi-ta-tehnologiyi-prakt-241-bakalavr.pdf | 2,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.