Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14831
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.date.accessioned2023-07-31T11:13:19Z-
dc.date.available2023-07-31T11:13:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМенеджмент готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14831-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМенеджмент готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
menedzhment-gotelno-restorannogo-gospodarstva-metod-prakt-241.pdf647,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.