Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14831
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T11:13:19Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T11:13:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14831 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Менеджмент готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
menedzhment-gotelno-restorannogo-gospodarstva-metod-prakt-241.pdf | 647,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.