Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1484
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовак, І.В.-
dc.contributor.authorФедорович, В.С.-
dc.contributor.authorФедорович, Є.І.-
dc.contributor.authorНовак, И.В.-
dc.contributor.authorФедорович, Е.И.-
dc.contributor.authorNovak, I.-
dc.contributor.authorFedorovych, V.-
dc.contributor.authorFedorovych, E.-
dc.date.accessioned2015-03-23T14:22:21Z-
dc.date.available2015-03-23T14:22:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНовак І. В. Морфологічний склад туш, хімічний склад та гістометрія найдовшого м'яза спини бугайців / І. В. Новак, В. С. Федорович, Є. І. Федорович // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 109-114.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1484-
dc.description.abstractДосліджено забійні якості, морфологічний склад туш, хімічний склад та морфометричні показники найдовшого м'яза спини бугайців української чорно-рябої молочної породи в різні вікові періоди. Встановлено, що названі показники з віком тварин змінювалися: вихід туші, забійний вихід, вихід м'якоті, вміст жиру та сухої речовини, калорійність найдовшого м'яза спини, діаметр м'язових волокон зростали, а вміст вологи і білка – зменшувався.ru
dc.description.abstractИсследованы убойные качества, морфологический состав туш, химический состав и морфометрические показатели длиннейшей мышцы спины бычков украинской черно-пестрой молочной породы в разные возрастные периоды. Установлено, что названные показатели с возрастом животных изменялись: выход туши, убойный выход, выход мякоти, содержание жира и сухого вещества, калорийность длиннейшей мышцы спины, диаметр мышечных волокон увеличивались, а содержание влаги и белка – уменьшалось.-
dc.description.abstractThe coal quality, morphological composition of carcasses, chemical composition and histology parameters longest back muscles of bull's Ukrainian black and white dairy breed at different ages were studied. It was found that these parameters can be different according to the age of animals: carcass yield, pulp yield, fat content and dry matter caloric longest back muscle, muscle fiber diameter increased as the moisture content and protein - decreased.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectбугайціru
dc.subjectм'ясоru
dc.subjectморфологіяru
dc.subjectхімічний складru
dc.subjectгістометріяru
dc.subjectбычкиru
dc.subjectмясоru
dc.subjectморфологияru
dc.subjectхимический составru
dc.subjectгистометрияru
dc.subjectbullsru
dc.subjectmeatru
dc.subjectmorphologyru
dc.subjectchemical compositionru
dc.subjecthistologyru
dc.titleМорфологічний склад туш, хімічний склад та гістометрія найдовшого м'яза спини бугайцівru
dc.titleМорфологический состав туши, химический состав и гистометрия длиннейшей мышцы спины бычков.-
dc.titleMorphological composition of carcasses, chemical composition and histology of longest back muscles of bulls.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n76v4r2013t2c2novak.pdf663,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.