Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1489
Назва: | Селекційне покращення багатоплідності овець Селекционное улучшение многоплодия овец. Selection improvement of prolific sheep. |
Автори: | Помітун, І.А. Косова, Н.О. Бойко, Н.В. Рязанов, П.О. Помитун, И.А. Косова, Н.О. Бойко, Н.В. Рязанов, П.А. Pomitun, I. Kosova, N. Boyko, N. Ryazanov, P. |
Ключові слова: | порода романівська прекос кросбридинг багатоплідність інтенсивність росту жива маса оцінка романовская многоплодие интенсивность роста помеси живая масса оценка кроссбридинг Romanov breed prekos prolificacy growth rate cross-breeds body weight evaluation cross-breeding |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Селекційне покращення багатоплідності овець / І. А. Помітун, Н. О. Косова, Н. В. Бойко, П. О. Рязанов // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 131-135. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження з визначення параметрів продуктивності помісей,
одержаних при кросбридингу прекос х романівська за ознаками типу народження,
інтенсивності росту, багатоплідності та якості вовни. Проведены исследования по определению параметров продуктивности помесей, полученных при кросбридинге прекос х романовская по признакам типа рождения, интенсивности роста, многоплодия и качества шерсти. The research on the characterization of the productivity of hybrids which were obtained by krosbridingu prekos x Romanov on the grounds of the type of birth, growth intensity, multiple births, and the quality of wool were obtained. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1489 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n76v4r2013t2c2pomitun.pdf | 388,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.