Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2023-08-30T09:50:38Z-
dc.date.available2023-08-30T09:50:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПавлюк С. І. Сучасні аспекти управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф. 6-7 квітня 2023 року, Київ / М-во освіти і науки України ; М-во культури та інформаційної політ. України. Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2023. С. 367-369.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14896-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleСучасні аспекти управління якістю в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezydopov_06.04.2023-367-369.pdf234,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.