Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14896
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Pavlуuk, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-30T09:50:38Z | - |
dc.date.available | 2023-08-30T09:50:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк С. І. Сучасні аспекти управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф. 6-7 квітня 2023 року, Київ / М-во освіти і науки України ; М-во культури та інформаційної політ. України. Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2023. С. 367-369. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14896 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Сучасні аспекти управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezydopov_06.04.2023-367-369.pdf | 234,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.