Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1492
Назва: | Відтворювальна здатність кнурів-плідників угорської селекції Воспроизводительная способность хряков-производителей венгерской селекции. Reproductive ability of male pigs-manufacturers of the hungarian selection. |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович Стародубец, Алексей Александрович Starodubets, Aleksey |
Ключові слова: | спермопродукція концентрація штучне осіменіння спермопродукция концентрация искусственное осеменение sperm concentration artificial insemination |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Стародубець О. О. Відтворювальна здатність кнурів-плідників угорської селекції / О. О. Стародубець // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 155-158. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено відтворні якості кнурів-плідників м’ясних порід. Визначено кращі кнури-плідники за такими показниками відтворних якостей, як об’єм еякуляту, концентрація сперміїв, прямолінійно-поступальна рухливість, життєздатність сперміїв. Исследованы воспроизводительные качества хряков-производителей мясных пород. Определены лучшие хряки-производители по таким показателям воспроизводимых качеств, как объем эякулята, концентрация спермиев, прямолинейно-поступательное подвижность, жизнеспособность спермиев. Reproductive qualities of male hogs-producers of meat breeds are investigated. Definitely the best boars-sires for reproductive traits such indicators as ejaculate volume, sperm concentration, straightforward, progressive motility, sperm viability. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1492 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n76v4r2013t2c2starodubets.pdf | 399,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.