Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14928
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.contributor.authorПисьменна, Дар’я-
dc.date.accessioned2023-09-01T08:08:52Z-
dc.date.available2023-09-01T08:08:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПавлюк С. І., Письменна Д. О. Використання лікарських рослин для оздоровчого харчування // Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : матер. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Херсон, 23 квітня 2021 р.). Херсон, 2021. С.131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14928-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleВикористання лікарських рослин для оздоровчого харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.