Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьома, Віталій Вікторович-
dc.contributor.authorKuz'oma, Vitaliy-
dc.contributor.authorPavliuk, Svitlana-
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.date.accessioned2023-09-04T09:13:57Z-
dc.date.available2023-09-04T09:13:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationА.с. 92290. Кузьома В. В., Павлюк С. І. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР // Modern Economics. 2019. № 14. С. 115-120. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V14(2019)-19. Заявл. 20.09.2019.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleА.с. 92290. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
№92290.pdf183,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.