Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьома, Віталій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Kuz'oma, Vitaliy | - |
dc.contributor.author | Pavliuk, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-04T09:13:57Z | - |
dc.date.available | 2023-09-04T09:13:57Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | А.с. 92290. Кузьома В. В., Павлюк С. І. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР // Modern Economics. 2019. № 14. С. 115-120. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V14(2019)-19. Заявл. 20.09.2019. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | А.с. 92290. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
№92290.pdf | 183,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.