Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуцол, А.В.-
dc.contributor.authorHutsol, A.-
dc.date.accessioned2015-03-27T13:14:36Z-
dc.date.available2015-03-27T13:14:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГуцол А. В. Біохімічні показники крові свиней при згодовуванні ферментних препаратів / А. В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 73-76.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1506-
dc.description.abstractПоказано, що при згодовуванні молодняку свиней мацеробациліну, мацерази, мультиензимних композицій МЕК-1, МЕК-3, міновіту та мінази зміни окремих біохімічних показників крові знаходяться в межах фізіологічної норми.ru
dc.description.abstractПоказано, что при скармливании молодняку свиней мацеробацилина, мацеразы, мультиэнзимных композиций МЭК-1, МЭК-3, миновита и миназы изменения отдельных биохимических показателей крови находятся в пределах физиологической нормы.-
dc.description.abstractIt is shown that when feeding young pigs macerobacellin, Matseraza, multienzyme compositions MEK-1, MEK-3, and minovitu minazy change some blood biochemical parameters are within the physiological norm. Best impact on blood led MEK-3 and minaza.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectферментні препаратиru
dc.subjectсвиніru
dc.subjectзгодовуванняru
dc.subjectбіохімічні показникиru
dc.subjectферментные препаратыru
dc.subjectсвиньиru
dc.subjectскармливанияru
dc.subjectбиохимические показателиru
dc.subjectenzymesru
dc.subjectpig feedingru
dc.subjectbiochemical parametersru
dc.titleБіохімічні показники крові свиней при згодовуванні ферментних препаратівru
dc.titleБиохимические показатели крови свиней при скармливании ферментных препаратов.-
dc.titleBiochemical blood parameters of pigs when fed enzymes-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (75). - Т. 2. - Ч. 1.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n75v4r2013t2c1gutsol.pdf649,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.