Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1522
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сусол, Р.Л. | - |
dc.contributor.author | Susol, R. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-30T12:25:09Z | - |
dc.date.available | 2015-03-30T12:25:09Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Сусол Р. Л. Сучасні аспекти інтенсифікації виробництва свинини на Одещині / Р. Л. Сусол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 157-163. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1522 | - |
dc.description.abstract | В умовах Одеського регіону доведено напрямок інтенсифікації виробництва свинини шляхом використання свиноматок великої білої породи з покращеними м’ясними якостями заводського типу УВБ-3 «Причорноморський», що у процесі створення в якості материнської форми при схрещуванні з кнурами м’ясних порід ландрас та п’єтрен французької селекції. | ru |
dc.description.abstract | В условиях Одесского региона доказано направление интенсификации производства свинины путем использования свиноматок крупной белой породы с улучшенными мясными качествами заводского типа УКБ-3 «Причерноморский», который создается, в качестве материнской формы при скрещивании с хряками мясных пород ландрас и пьетрен французской селекции. | - |
dc.description.abstract | In the conditions of Odessa region it has proved the direction of intensification of pork’s production using sows of Large White breed with the improved meat qualities of farm type UKB-3 «Prichernomorskiy», which is created, as a maternal form and cross them with the male hogs of meat breeds Landras and P'etren of the French selection. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | інтенсифікація | ru |
dc.subject | поєднання генотипів | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | заводський тип | ru |
dc.subject | УВБ-3 | ru |
dc.subject | ландрас | ru |
dc.subject | п’єтрен | ru |
dc.subject | интенсификация | ru |
dc.subject | сочетание генотипов | ru |
dc.subject | продуктивность | ru |
dc.subject | заводской тип | ru |
dc.subject | УКБ-3 | ru |
dc.subject | пьетрен | ru |
dc.subject | intensification | ru |
dc.subject | combination of genotypes | ru |
dc.subject | productivity | ru |
dc.subject | farm type | ru |
dc.subject | UKB-3 | ru |
dc.subject | Landras | ru |
dc.subject | P'etren | ru |
dc.title | Сучасні аспекти інтенсифікації виробництва свинини на Одещині | ru |
dc.title | Современные аспекты интенсификации производства свинины в Одесской области. | - |
dc.title | The modern aspects of intensification in pork’s production in Odessa region. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (75). - Т. 2. - Ч. 1. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n75v4r2013t2c1susol.pdf | 816,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.