Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.contributor.authorПіюренко, Ілона Олексіївна-
dc.contributor.authorPiyurenko, Ilona-
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.contributor.authorІваненко, Тетяна Яківна-
dc.contributor.authorIvanenko, Tetyana-
dc.date.accessioned2023-10-05T12:02:24Z-
dc.date.available2023-10-05T12:02:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІнноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві : метод. реком. для виконання практ. занять та самост. роботи для здобувачів першого ("бакалаврського") рівня вищої освіти спеціальності 241 " Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. : І. О. Банєва, І. О. Піюренко, С. І. Павлюк, В. С. Кушнірук, Т. Я. Іваненко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15346-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнноваційні технології в готельно-ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovacijni-tehnologiyi-v-gotelno-restorannomu-gospodarstvi-241-bakalavr.pdf595,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.