Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15462
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKushniruk, Viktor, scientific director-
dc.contributor.authorБуряк, А. С.-
dc.date.accessioned2023-10-11T07:22:33Z-
dc.date.available2023-10-11T07:22:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБуряк А. С. Дослідження організації обслуговування в ресторанах швидкого харчування // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : міжнародна науково-практична конференція (м. Херсон-Хмельницький, 27-28 квітня 2023). Херсон : Херсонський національний технічний університет. 2023. С. 355-357.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15462-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleДослідження організації обслуговування в ресторанах швидкого харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_тез_доповідей_ХНТУ_2023-355-357.pdf277,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.