Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15483
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, Тетяна Георгіївна-
dc.contributor.authorOleynik, Tatyana-
dc.contributor.authorПоточилова, Ірина Сергіївна-
dc.contributor.authorPotochylova, Irina-
dc.date.accessioned2023-10-12T08:05:51Z-
dc.date.available2023-10-12T08:05:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЕкономіка і фінанси готельних та ресторанних підприємств : метод. реком. до виконання курсової роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. : Т. Г. Олійник, І. С. Поточилова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15483-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕкономіка і фінанси готельних та ресторанних підприємствuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ekonomika-i-finansi-gotelnih-ta-restorannih-pidpriyemstv-241-bakalavr.pdf364,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.