Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-34 зі 34.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Планування та організація event-заходів у закладах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готелю «Октан» Миколаївської області)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Гулько, А. В.; Gul’ko, A.
2023Управління комунікаціями на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Restauraja The PARK» м. Гродзиск-Мазовецький, Польща)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Давидова, А. С.; Davydova, A.
2023Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ,вул Грушевського 52)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Вершинін, М. П.; Vershinin, M.
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі готелю «Park House», м. Кривий Ріг Дніпропетровської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Задорожня, К. Ю.; Zadorozhnya, K.