Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15535
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kushniruk Viktor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Чупрун, К. Г. | - |
dc.contributor.author | Chyprin, K. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-18T08:01:57Z | - |
dc.date.available | 2023-10-18T08:01:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чупрун К. Г. Інноваційні технології управління якістю послуг підприємства сфери гостинності (на прикладі “Grand Hotel San Lorenzo” м. Мантова, Італія) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник В. С. Кушнірук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15535 | - |
dc.description.abstract | Чупрун. К. Г. Інноваційні технології управління якістю послуг підприємства сфери гостинності (на прикладі “Grand Hotel San Lorenzo” м.Мантова, Італія). – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2023. Тема: Інноваційні технології управління якістю послуг підприємства сфери гостинності (на прикладі “Grand Hotel San Lorenzo” м.Мантова, Італія). Дипломна робота: 68 с., 14 рис., 13 таблиць, 45 літературних джерел. У першому розділі викладено теоретичні аспекти інноваційних технологій управління якістю послуг в готельному господарстві. У другому розділі досліджено інноваційні технології управління якістю послуг та можливості розвитку готельного господарства. У третьому розділі запропоновано основні напрями удосконалення інноваційних технологій управління якістю послуг у сфері готельного господарства. Об’єктом дослідження є підприємства сфери гостинності України Мета дипломної роботи дослідження інноваційних технології управління якістю послуг на підприємствах сфери гостинності Методи дослідження: спостереження та порівняння під час викладення теоретичного матеріалу для виявлення особливостей розвитку готельних господарств; аналіз, синтез, індукція і дедукція - досліджуючи інформацію про роботу і рівень розвитку управління готелем. | uk_UA |
dc.description.abstract | Chyprin. K. G. Innovative technologies for managing the quality of services of an enterprise in the field of hospitality (on the example of "Grand Hotel San Lorenzo" in Mantova, Italy). – Qualifying scientific work on manuscript rights. Work for a bachelor’s degree in specialty 241 "Hotel and restaurant business". - Mykolaiv National Agrarian University, Mykolaiv, 2023. Topic: Innovative technologies for managing the quality of services of a hospitality company (on the example of "Grand Hotel San Lorenzo" in Mantova, Italy). Diploma work: 68 p., 14 figures, 13 tables, 45 references. The first chapter describes the theoretical aspects of innovative technologies of service quality management in the hotel industry. In the second chapter, innovative technologies for managing the quality of services and opportunities for the development of the hotel industry are explored. In the third section, the main areas of improvement of innovative technologies of service quality management in the hotel industry are proposed. The object of study is the hospitality industry of Ukraine The purpose of the diploma is to research innovative technologies for managing the quality of services at enterprises in the hospitality industry Research methods: observation and comparison during the presentation of theoretical material to identify the peculiarities of the development of hotel enterprises; analysis, synthesis, induction and deduction - exploring information about the work and level of development of hotel management. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | бутик-готель | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | самообслуговування | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | technologies | uk_UA |
dc.subject | boutique hotel | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | services | uk_UA |
dc.subject | selfservice | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології управління якістю послуг підприємства сфери гостинності (на прикладі “Grand Hotel San Lorenzo” м. Мантова, Італія) | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative technologies for managing the quality of services of an enterprise in the field of hospitality (on the example of "Grand Hotel San Lorenzo" in Mantova, Italy) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чупрун Катерина Григорівн_пт.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.