Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15538
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЧервен Іван Іванович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorCherven Ivan, scientific director-
dc.contributor.authorЦой, Х. Р.-
dc.contributor.authorTsoi, H.-
dc.date.accessioned2023-10-18T08:11:38Z-
dc.date.available2023-10-18T08:11:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЦой Х. Р. Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м. Миколаїв) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник І. І. Червен. Миколаїв : МНАУ, 2023.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15538-
dc.description.abstractЦой Х.Р. Проблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м.Миколаїв) – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2023. У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади формування і розвитку готельного бізнесу. Розкрито організаційно-економічний механізм функціонування готельного бізнесу. Проаналізовано сучасний стан бізнесу в готелі «Агроосвіта» м. Миколаєва. Запропоновано заходи покращення організації та управління діяльністю готелю «Агроосвіта», використовуючи закордонний і вітчизняний досвід розвитку індустрії гостинності. Доведено економічну ефективність запропонованих заходів. Практичне значення отриманих результатів полягає в тому, що наукові положення, викладені в кваліфікаційній роботі, є основою для вдосконалення готельного бізнесу як найперспективнішої галузі міжнародного бізнесу, та можуть бути використані для стратегічного планування, підвищення конкурентоспроможності та досягнення успіху в готельному бізнесі.uk_UA
dc.description.abstractTsoi H.R. Problems and prospects of hotel business development (on the example of the hotel "Agroosvita" in Mykolaiv). – Qualifying scientific work on manuscript rights. Work on obtaining a bachelor's degree in specialty 241 «Hotel and restaurant business». - Mykolaiv National Agrarian University, Mykolaiv, 2023. The theoretical basis of the formation and development of the hotel business was investigated in the qualification work. The organizational and economic mechanism of hotel business functioning is disclosed. The current state of business at the hotel "Agroosvita" in Mykolaiv was analyzed. Measures to improve the organization and management of the Agro-Education hotel are proposed, using foreign and domestic experience in the development of the hospitality industry. The economic efficiency of the proposed measures has been proven. The practical significance of the obtained results is that the scientific provisions outlined in the qualification work are the basis for improving the hotel business as the most promising branch of international business, and can be used for strategic planning, increasing competitiveness and achieving success in the hotel business.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічний механізмuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjectbusinessuk_UA
dc.subjectorganizational and economic mechanismuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleПроблеми і перспективи розвитку готельного бізнесу (на прикладі готелю «Агроосвіта» м. Миколаїв)uk_UA
dc.title.alternativeProblems and prospects of hotel business development (on the example of the hotel "Agroosvita" in Mykolaiv)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цой Христина Русланівна_пт.pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.