Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15585
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kushniruk Viktor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Ларіна, В. В. | - |
dc.contributor.author | Larina, V. V. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-20T10:53:06Z | - |
dc.date.available | 2023-10-20T10:53:06Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ларіна В. В. Кафе-кондитерська як сучасний тренд розвитку закладів ресторанного господарства (на прикладі домашньої пекарні «Кримська перепічка» м. Львів) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник В. С. Кушнірук. Миколаїв : МНАУ, 2023. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15585 | - |
dc.description.abstract | Ларіна В.В. Кафе-кондитерська як сучасний тренд розвитку закладів ресторанного господарства (на прикладі домашньої пекарні «Кримська перепічка» м. Львів). – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2023. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження діяльності кафекондитерської як сучасного тренду розвитку на ринку ресторанного господарства. Робота присвячена обґрунтуванню пропозицій щодо узагальнення теоретичних аспектів розвитку трендів ресторанного господарства тавизначенню особливостей діяльності в кафе-кондитерських. В роботі досліджено застосування сучасних трендів в закладі ресторанного господарства - домашньої пекарні «Кримська перепічка» та запропоновані шляхи вдосконалення ефективної роботи домашньої пекарні через впровадження інноваційних трендів обслуговування споживачів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Larina V.V. Confectionery cafe as a modern trend in the development of restaurant establishments (on the example of the home bakery "Krymska perepichka" Lviv). – Qualifying scientific work on manuscript rights. Work on obtaining a bachelor's degree in specialty 241 "Hotel and restaurant business". - Mykolaiv National Agrarian University, Mykolaiv, 2023. The purpose of the qualification work is to study the activity of a confectionery cafe as a modern development trend in the restaurant industry market. The work is devoted to the substantiation of proposals regarding the generalization of theoretical aspects of the development of trends in the restaurant industry and the determination of the specifics of activity in confectionery cafes. The paper examines the application of modern trends in the restaurant industry - the home bakery "Krymska Perepichka" and suggests ways to improve the effective operation of the home bakery through the implementation of innovative trends in customer service. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Кафе-кондитерська як сучасний тренд розвитку закладів ресторанного господарства (на прикладі домашньої пекарні «Кримська перепічка» м. Львів) | uk_UA |
dc.title.alternative | Confectionery cafe as a modern trend in the development of restaurant establishments (on the example of the home bakery "Krymska perepichka" Lviv) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ларіна Вікторія Вадимівна_пт.pdf | 785,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.