Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15588
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKushniruk Viktor, scientific director-
dc.contributor.authorМельник, Г. С.-
dc.contributor.authorMelnyk H.-
dc.date.accessioned2023-10-20T11:14:34Z-
dc.date.available2023-10-20T11:14:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМельник Г. С. Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-Мартен : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник В. С. Кушнірук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15588-
dc.description.abstractМельник Г.С. Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства(на прикладі закладу «Bar Centro»,м. Понт-СенМартен. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2023. У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади процесу планування та організації event-заходів у закладах ресторанного господарства, а також запропоновано шляхи удосконалення планування та організації event-заходів у діяльності ресторану. Дослідження було проведено на прикладі закладу ресторанного господарства «Bar Centro», Італія, Понт-Сен-Мартен. В першому розділі кваліфікаційної роботи було вивчено особливості ресторанного бізнесу та види основних і додаткових послуг. Також були розглянуті сутність та види event-заходів закладів ресторанного господарства. Наостанок в теоретичному розділі були досліджені наукові підходи до планування та організації event-заходів закладів ресторанного господарства. У другому розділі нашої кваліфікаційної роботи було проведено дослідження особливостей планування та організації event-заходів у закладі ресторанного господарства «Bar Centro». Для цього завдання в роботі була проаналізована організаційно-економічна характеристика ресторану, вивчені особливості організації event-заходів в закладах ресторанного господарства, а також було досліджено ефективність планування та організації event-заходів закладів ресторанного господарства. У третьому розділі даної кваліфікаційної роботи були запропоновані шляхи удосконалення планування та організації event-заходів у діяльності бару-ресторану «Centro». Для цього були розглянуті основні напрями удосконалення планування event-заходів ресторану, обґрунтовані шляхи підвищення ефективності організації event-заходів в досліджуваному ресторані. Після запропонованих шляхів удосконалення був проведений розрахунок економічної ефективності запропонованих заходів. На основі аналізу стратегічної діяльності ресторану «Centro» пропонуємо удосконалити стратегію розвитку даного закладу за допомогою диверсифікації послуг закладу, а саме відкриття караоке залу «Night star», в якому будуть проводити різні event-заходи, присвячені тій чи іншій події. Для досліджуваного караоке-залу ми рекомендуємо проведення спеціального заходу у форматі вечірки «Italia Stars». Це перспективний напрямок для залучення клієнтів різних вікових категорій. Концепція і програма події розробляються по мотивами телепередачі «X Factor Italia». Метою даного заходу є привернення уваги до шоу програми не тільки вокалістів, а також їх групи підтримки та іншої зацікавленої публіки, що сприятливо відіб’ється на кількості продаваних послуг і лояльності майбутніх клієнтів до караоке-залу. Кваліфікаційна робота викладена на 70 сторінках, містить 19 таблиць, 3 рисунки, список літератури із 62 джерел.uk_UA
dc.description.abstractMelnyk H. Planning and organization of events in restaurant establishments (on the example of the establishment "Bar Centro", Pont-Saint-Martin. - Qualifying scientific work with manuscript rights. Work for a bachelor's degree in specialty 241 «Hotel and restaurant business». – Nikolaev National Agrarian University, Nikolaev, 2023. In the qualification work, the theoretical foundations of the process of planning and organizing events in the restaurant industry were investigated, and ways to improve the planning and organization of events in restaurant activities were also proposed. The study was conducted on the example of the restaurant establishment "Bar Centro", Italy, Pont-Saint-Martin. In the first chapter of the qualification work, the features of the restaurant business and types of basic and additional services were studied. The essence and types of event events of restaurant establishments were also considered. Finally, in the theoretical section, scientific approaches to planning and organizing event events of restaurant establishments were studied. In the second section of our qualification work, we conducted a study of the peculiarities of planning and organizing events in the "Bar Centro" restaurant business. For this task, the work analyzed the organizational and economic characteristics of the restaurant, studied the peculiarities of organizing events in the restaurant industry, and also investigated the effectiveness of planning and organizing events in the restaurant industry. In the third section of this Qualification Work, ways to improve the planning and organization of event events in the activities of the Centro bar and restaurant were proposed. For this purpose, the main directions of improving the planning of event events in the restaurant were considered, and ways to improve the efficiency of organizing event events in the restaurant under study were justified. After the proposed ways of improvement, the economic efficiency of the proposed measures was calculated. Based on the analysis of the strategic activities of the restaurant «Centro», we propose to improve the development strategy of this institution by diversifying the services of the institution, namely the opening of the karaoke Hall «Night star», which will host various event events dedicated to a particular event. For the karaoke Hall under study, we recommend holding a special event in the format of the «Italia Stars» Party. This is a promising area for attracting customers of different age categories. The concept and program of the event are developed based on the TV program «X Factor Italia». The purpose of this event is to attract attention to the show program not only vocalists, but also their support groups and other interested public, which will favorably affect the number of services sold and the loyalty of future customers to the karaoke Hall. The qualification work is presented on 70 pages, contains 19 tables, 3 figures, a list of references from 62 sources-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectevent-заходиuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпланування заходівuk_UA
dc.subjectефективність заходівuk_UA
dc.subjectevent eventsuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectevent planninguk_UA
dc.subjectevent efficiencyuk_UA
dc.titleПланування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-Мартенuk_UA
dc.title.alternativePlanning and organization of events in restaurant establishments (on the example of the establishment "Bar Centro", Pont-Saint-Martinuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник Ганна Сергіївна_пт.pdf927,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.