Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кушнірук, Віктор Степанович | - |
dc.contributor.author | Kushniruk, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-23T08:20:12Z | - |
dc.date.available | 2023-10-23T08:20:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кушнірук В. С. Розвиток промислового виробництва харчових продуктів в Миколаївській області // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 189-190. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Розвиток промислового виробництва харчових продуктів в Миколаївській області | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кушнірук.pdf | 316,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.