Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.date.accessioned2023-10-23T08:20:12Z-
dc.date.available2023-10-23T08:20:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКушнірук В. С. Розвиток промислового виробництва харчових продуктів в Миколаївській області // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 189-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРозвиток промислового виробництва харчових продуктів в Миколаївській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кушнірук.pdf316,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.