Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрющенко, Яна Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Andriushchenko, Yana | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-23T08:22:49Z | - |
dc.date.available | 2023-10-23T08:22:49Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Андрющенко Я. Е. Креативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинності // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 246. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Креативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андрющенко.pdf | 308,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.