Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрющенко, Яна Едуардівна-
dc.contributor.authorAndriushchenko, Yana-
dc.date.accessioned2023-10-23T08:22:49Z-
dc.date.available2023-10-23T08:22:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАндрющенко Я. Е. Креативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинності // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 246. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКреативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Андрющенко.pdf308,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.