Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15632
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kushniruk Viktor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вершинін, М. П. | - |
dc.contributor.author | Vershinin, M. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-25T06:07:02Z | - |
dc.date.available | 2023-10-25T06:07:02Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Вершинін М. П. Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ, вул Грушевського 52) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»; галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» / наук. керівник В. С. Кушнірук. Миколаїв : МНАУ, 2023. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15632 | - |
dc.description.abstract | Вершинін М.П. Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ,вул Грушевського 52). – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2023. У даній роботі розглядається процес розробки бізнес-плану для створення нового ресторанного підприємства - «RenovatiO») в місті Миколаєві. Розглядається актуальність створення ресторанних підприємств в цілому в Україні. Ресторанний бізнес розглядається як одна з найпопулярніших та найстабільніших ніш бізнесу сьогодення. Виокремлено основні аспекти розвитку ресторанного господарства України та окремих регіонів. Особлива увага приділяється методології оцінки ефективності діяльності ресторанних закладів. Надалі розглядається підприємство «Челентано» первомайського району, надається його основна характеристика, як закладу ресторанного господарства. Досліджується процес виробництва продукції, розглядається асортимент та окремі складові меню. Оцінюються конкурентні позиції закладу в порівнянні з аналогічними, які розташовані в межах однієї місцевості. Розглядається ефективність даного підприємства. Акцентується увага на концепції та економічному обґрунтуванні проєкту новоствореного підприємства в певному районі міста Миколаєва. План включає аналіз ринку, конкурентів, цільової аудиторії, а також опис продуктів та послуг, які пропонуватиме заклад. Детально розглядається вартість проекту, включаючи витрати на оренду приміщення, придбання обладнання, запасів та інших необхідних матеріалів. Розглядається організаційна структура компанії, потенційні проблеми та шляхи їх вирішення. Результатом роботи є детальний бізнес-план, який може бути використаний для залучення інвестицій та реалізації проекту | uk_UA |
dc.description.abstract | Vershinin M.P. Development of a business plan for the creation of a new restaurant enterprise (on the example of Pizzeria Celentano, Pervomaisk, 52 Hrushevskoho St.) - Qualification scientific work in the form of a manuscript. Work for a bachelor's degree in specialty 241 "Hotel and restaurant business." - Mykolaiv National Agrarian University, Mykolaiv, 2023. This paper examines the process of developing a business plan for the creation of a new restaurant enterprise - "RenovatiO") in the city of Mykolaiv. The relevance of creating restaurant enterprises in general in Ukraine is considered. The restaurant business is considered as one of the most popular and stable business niches of today. The main aspects of the development of the restaurant industry in Ukraine and in individual regions are highlighted. Particular attention is paid to the methodology for assessing the effectiveness of restaurant establishments. Further, the enterprise "Celentano" of the Pervomaisky district is considered, its main characteristics as a restaurant business establishment are given. The process of production is studied, the assortment and individual components of the menu are considered. The competitive position of the institution is evaluated in comparison with similar ones located in the same area. The efficiency of the enterprise is considered. Attention is focused on the concept and economic justification of the project of a newly created enterprise in a certain area of the city of Mykolaiv. The plan includes an analysis of the market, competitors, target audience, as well as a description of the products and services to be offered by the establishment. The cost of the project is considered in detail, including the cost of renting premises, purchasing equipment, inventory, and other necessary materials. The organizational structure of the company, potential problems, and ways to solve them are also considered. The result is a detailed business plan that can be used to attract investment and implement the project. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.subject | цільова аудиторія | uk_UA |
dc.subject | організаційна структура | uk_UA |
dc.subject | інвестиції | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | business | uk_UA |
dc.subject | design | uk_UA |
dc.subject | target audience | uk_UA |
dc.subject | organisational structure | uk_UA |
dc.subject | investment | uk_UA |
dc.title | Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ,вул Грушевського 52) | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a business plan for the creation of a new restaurant enterprise (on the example of Pizzeria Celentano, Pervomaisk, 52 Hrushevskoho St.) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вершинін Микита Петрович_пт.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.