Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15666
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-01T10:19:27Z | - |
dc.date.available | 2023-11-01T10:19:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції аквакультури : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15666 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції аквакультури | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-akvakulturi-bakalavr-204.pdf | 534,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.