Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Назва: | Перетравність поживних речовин раціону і баланс азоту у свиней при згодовуванні ферментних препаратів Переваримость питательных веществ рациона и баланс азота у свиней при скармливании ферментных препаратов. Digestibility of nutrients and nitrogen balance in pigs fed with enzyme preparations. |
Автори: | Гуцол, А.В. Gutsol, A. |
Ключові слова: | ферментні препарати свині згодовування перетравність засвоєння азоту ферментные препараты свиньи скармливания переваримость усвоение азота enzymes pigs feeding digestion assimilation of nitrogen |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Гуцол А. В. Перетравність поживних речовин раціону і баланс азоту у свиней при згодовуванні ферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 168-173. |
Короткий огляд (реферат): | Показано, що згодовування молодняку свиней ферментних препа-
ратів мацеробациліну, мацерази, МЕК-1, міновіту та мінази зумовлює
збільшення коефіцієнтів перетравності клітковини, жиру, протеїну, а
також відкладання азоту в тілі. Показано, что скармливание молодняку свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацеразы, МЕК-1, миновита и миназы обуславливает увели- чение коэфициентов переваримости клетчатки, жира, притеина, а также отло- жение азота в теле. It is shown that feeding young pigs enzymes macerobacellin, Matseraza, MEK- 1, and minovitu minazy causes an increase of digestibility coeffi cients of fi ber, fat, protein, and delaying nitrogen in the body. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1578 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n73v3r2013gutsol.pdf | 799,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.