Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Назва: Перетравність поживних речовин раціону і баланс азоту у свиней при згодовуванні ферментних препаратів
Переваримость питательных веществ рациона и баланс азота у свиней при скармливании ферментных препаратов.
Digestibility of nutrients and nitrogen balance in pigs fed with enzyme preparations.
Автори: Гуцол, А.В.
Gutsol, A.
Ключові слова: ферментні препарати
свині
згодовування
перетравність
засвоєння азоту
ферментные препараты
свиньи
скармливания
переваримость
усвоение азота
enzymes
pigs
feeding
digestion
assimilation of nitrogen
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гуцол А. В. Перетравність поживних речовин раціону і баланс азоту у свиней при згодовуванні ферментних препаратів / А.В. Гуцол // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 168-173.
Короткий огляд (реферат): Показано, що згодовування молодняку свиней ферментних препа- ратів мацеробациліну, мацерази, МЕК-1, міновіту та мінази зумовлює збільшення коефіцієнтів перетравності клітковини, жиру, протеїну, а також відкладання азоту в тілі.
Показано, что скармливание молодняку свиней ферментных препаратов мацеробацилина, мацеразы, МЕК-1, миновита и миназы обуславливает увели- чение коэфициентов переваримости клетчатки, жира, притеина, а также отло- жение азота в теле.
It is shown that feeding young pigs enzymes macerobacellin, Matseraza, MEK- 1, and minovitu minazy causes an increase of digestibility coeffi cients of fi ber, fat, protein, and delaying nitrogen in the body.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1578
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n73v3r2013gutsol.pdf799,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.