Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Burkovskaia Anna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Вершинін, М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T08:51:40Z | - |
dc.date.available | 2023-11-24T08:51:40Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Вершинін М. Проблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стану / наук. керівн. / А. Бурковська // Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституційних змін : матеріали VI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 26 жовтня 2023 року). Полтава : Полтавський державний аграрний університет, 2023. С. 834-836. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Проблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вершинін_тези.pdf | 537,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.