Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБурковська Анна Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBurkovskaia Anna, scientific director-
dc.contributor.authorВершинін, М.-
dc.date.accessioned2023-11-24T08:51:40Z-
dc.date.available2023-11-24T08:51:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВершинін М. Проблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стану / наук. керівн. / А. Бурковська // Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституційних змін : матеріали VI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 26 жовтня 2023 року). Полтава : Полтавський державний аграрний університет, 2023. С. 834-836.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПроблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вершинін_тези.pdf537,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.