Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШебаніна, Олена В’ячеславівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShebanina, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorЖебко, О. О.-
dc.date.accessioned2023-11-28T09:02:10Z-
dc.date.available2023-11-28T09:02:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЖебко О. О. Ресурсний потенціал постачання (збуту) аграрної продукції за умови обмеженості доступу до продуктів споживання, нормованого споживання продуктів харчування // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали студентської науково-теоретичної конференції (м. Миколаїв, 22-24 березня 2023 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 61-65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15885-
dc.description.abstractу статті розглянуто ресурсний потенціал збуту аграрної продукції за умови обмеженості доступу до продуктів споживання та підвищення ефективності збуту аграрної продукції при нормованому її споживанні. Автором запропоновано стратегії підвищення ефективності збуту аграрної продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe article examines the resource potential of agricultural production distribution if limited access to consumer products and increasing the efficiency of selling agricultural products with rationing consumption. The author proposed strategies for increasing the efficiency of sales of agricultural products.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectресурсний потенціалuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectобмеженість споживання продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectзбут аграрної продукції.uk_UA
dc.subjectresource potentialuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.subjectlimited food consumptionuk_UA
dc.subjectsale of agricultural products.uk_UA
dc.titleРесурсний потенціал постачання (збуту) аграрної продукції за умови обмеженості доступу до продуктів спожспоживання продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-24-03-23-men-61-65.pdf317,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.