Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1592
Назва: Вивчення впливу мікродобрив (TRIAMIN RADICULAR, GRANFOL K та QUІCELUM) на урожайність та якість капусти білокачанної
Изучение влияния микроудобрений (Triamin Radicular, Granfol K та Quіcelum) на урожайность и качество продукции капусты белокочанной.
The study of microfertilizers’ (Triamin Radicular, Granfol K and Quicelum) infl uence on the yield and quality of the white cabbage.
Автори: Чорний, Сергій Григорович
Письменний, Олег Володимирович
Черный, Сергей Григорьевич
Письменный, Олег Владимирович
Chornyy, Serhiy
Pismenniy, Oleg
Левкова, О. С.
Levkova, O.
Ключові слова: мікроелементи
мікродобрива
урожайність
якість продукції
микроэлементы
микроудобрения
урожайность
качество продукции
minerals
fertilizers
productivity
quality products
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Чорний С. Г. Вивчення впливу мікродобрив (TRIAMIN RADICULAR, GRANFOL K та QUІCELUM) на урожайність та якість капусти білокачанної / С. Г. Чорний, О. В. Письменний, О. С. Левкова // Вісник аграрної науки Причолрномор’я. – 2013. – Вип. 3 (73). – С. 111-115.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено дані про роль мікроелементів у перебігу фі- зіологічних процесів рослин та дію мікродобрив на урожайність та якість продукції капусти білокачанної. Встановлено, що обробка рослин капусти препаратами: Quіcelum, Triamin Radicular та Granfol K приводить до зростання: площі листкової поверхні капусти на 5-55%, врожайності – 12-65% вмісту цукрів – 4-16%, та вітаміну С на 12–16%.
В статье обозначена роль микроэлементов в протекании физиологических процессов в растениях и действие микроудобрений на урожайность, и качество продукции капусты белокочанной. Установлено, что вследствие обработки растений капусты препаратами Quіcelum, Triamin Radicular и Granfol K увели- чивается: площадь листовой поверхности на 5-55%, урожайность - 12-65%, содержание сахаров- 4-16% и витамина С на 12-16%.
The article indicated the role of trace elements in the physiological processes in plants and microfertilizers effect on yield and quality of white cabbage. Defi nitely, due to processing plants cabbage such preparations as: Quіcelum, Triamin Radicular and Granfol K increases: leaf area on 5-55%, yield – 12–65%, sugar content- 4–16% and vitamin C on 12-16%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1592
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 3 (73).
Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n73v3r2013chornyy.pdf583,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.