Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16074
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.contributor.authorКаницька, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorKanytska, Iryna-
dc.date.accessioned2023-12-15T13:03:32Z-
dc.date.available2023-12-15T13:03:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарчова хімія : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 « Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 162 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16074-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleХарчова хіміяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
harchova-himiya-241-bakalavr-prakt-samost.pdf2,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.