Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16074
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.contributor.author | Каницька, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Kanytska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-15T13:03:32Z | - |
dc.date.available | 2023-12-15T13:03:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 « Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 162 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16074 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
harchova-himiya-241-bakalavr-prakt-samost.pdf | 2,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.