Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16106
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнищенко, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorOnishenko, Ludmila-
dc.date.accessioned2023-12-18T14:02:39Z-
dc.date.available2023-12-18T14:02:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва : метод. реком. для виконання практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16106-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції кролівництва та звірівництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvr-produkciyi-krol-ta-zvirivn-204-bakalavr-prakt.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.