Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16106
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, Людмила Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Onishenko, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-18T14:02:39Z | - |
dc.date.available | 2023-12-18T14:02:39Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва : метод. реком. для виконання практ. занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Л. В. Онищенко. Миколаїв : МНАУ, 2023. 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16106 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tvr-produkciyi-krol-ta-zvirivn-204-bakalavr-prakt.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.