Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16334
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Тимофіїв, М. М., науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Каратєєв, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T13:07:48Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T13:07:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Каратєєв А. Використання стандартизованих методів оцінки якості зерна в умовах АФ «Сади України» : кваліфікаційна робота на здобуття другого(магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник М. Тимофіїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16334 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна випускна робота обсягом 72 друкованих аркушах, та складається з вступу, огляду літератури, матеріалів, методів та методики дослідження, розрахункової частини та розділів з охорони праці, безпеки в надзвичайних ситуаціях та охорони довкілля. Робота містить 16 таблиць, 1 рисунок та 1 додаток. Для написання роботи було використано 40 джерел спеціальної, періодичної та фахової літератури. Мета кваліфікаційної роботи: оцінка якості зерна з використанням стандартизованих оцінок. Об'єкт досліджень: стандартизовані методики оцінки якості зернових культур. Предмет досліджень: здійснення експертизи якості зерна в умовах сертифікованої лабораторії. Для реалізації зазначеної мети було поставлено такі завдання: здійснити експертизу якості зерна за органолептичними показниками; визначити кількість і якість клейковини у зерні; визначити вологість та натуру зерна; визначити зараженість і пошкодженість зерна шкідниками; визначити вміст насіння бур'янів у зерні різних культур; здійснити економічний аналіз проведених досліджень. АФ «Сади України» підприємство, яке займається закупівлею, зберіганням зерна, безпосередньо визначенням якості сировини, якою і є зерно різних культур на початковому етапі виробництва. Під час проведення експертизи застосовувалися фізико-хімічний, мікро-біологічні, органолептичні методи дослідження. Результати роботи апробовані на міжнародній конференції та опубліковані в закордонному виданні Каратєєв А.С. Evaluation of the amount and quality of gluten in grain of different types. Theoretical and practical aspects of modern scientific research: Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference, Seoul, November 24, 2023. Seoul-Vinnytsia: Case Co., Ltd. & European Scientific Platform, 2023. https://doi.org/10.36074/logos-24.11.2023.27 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Використання стандартизованих методів оцінки якості зерна в умовах АФ «Сади України» | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Каратєєв.pdf | 184,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.