Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16349
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стамат, Вікторія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Stamat, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-29T07:39:08Z | - |
dc.date.available | 2023-12-29T07:39:08Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Маркетинг готельного і ресторанного господарства : метод. реком. до виконання контрольної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. М. Стамат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16349 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Маркетинг готельного і ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
marketing-gotel-restoran-gospod-241-bakalavr.pdf | 711,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.