Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16351
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Болодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Нестеренко, А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-29T08:17:15Z | - |
dc.date.available | 2023-12-29T08:17:15Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Нестеренко А. Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого(магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник В. Болодурін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16351 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 63 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 13 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 33 літерaтурних джерела, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Для викoнaння теми «Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою даного дослідження булo розглянути та дослідити сучасний стан системи управління, впровадити рекомендації по удосконаленню системи оцінки якості продукції на м’ясопереробному підприємстві. В якості об’єкту досліджень було обрано три види напівкопчених ковбас: «Сервелат ДСТУ», «Дрогобицька», «Фуршетна». Предметом дослідження є небезпечні фактори та критичні контрольні точки принципи системи НАССР для удосконалення системи управління якістю. Задачами дослідження було провести аналіз технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас, визначити їх органолептичні та фізико-хімічні властивості. Визначити небезпечні фактори, які можуть виникати при виробництві ковбаси. Нaведено виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти тa нaдaно прoпoзиції для отримання якісного насінного матеріалу | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Нестеренко.pdf | 183,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.