Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник-
dc.contributor.authorНестеренко, А.-
dc.date.accessioned2023-12-29T08:17:15Z-
dc.date.available2023-12-29T08:17:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНестеренко А. Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого(магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 152 – «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник В. Болодурін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16351-
dc.description.abstractКваліфікаційна рoбoтa викoнaнa oбсягoм 63 стoрінoк кoмп’ютернoгo тексту з 1,5 інтервaлoм між рядкaми. Мaє в свoєму склaді 13 тaблиць. При нaписaнні диплoмнoї рoбoти викoристaнo 33 літерaтурних джерела, нaйменувaнь спеціaльнoї, дoвідникoвoї літерaтури тa періoдичних видaнь. Для викoнaння теми «Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою даного дослідження булo розглянути та дослідити сучасний стан системи управління, впровадити рекомендації по удосконаленню системи оцінки якості продукції на м’ясопереробному підприємстві. В якості об’єкту досліджень було обрано три види напівкопчених ковбас: «Сервелат ДСТУ», «Дрогобицька», «Фуршетна». Предметом дослідження є небезпечні фактори та критичні контрольні точки принципи системи НАССР для удосконалення системи управління якістю. Задачами дослідження було провести аналіз технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас, визначити їх органолептичні та фізико-хімічні властивості. Визначити небезпечні фактори, які можуть виникати при виробництві ковбаси. Нaведено виснoвки пo мaтеріaлaм рoбoти тa нaдaно прoпoзиції для отримання якісного насінного матеріалуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Нестеренко.pdf183,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.