Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1640
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стецюк, С.С. | - |
dc.contributor.author | Stetsyuk, S.S. | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-24T07:47:58Z | - |
dc.date.available | 2015-04-24T07:47:58Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Стецюк С. С. Фактори впливу на прибуток м’ясо-переробних підприємств Черкаської області / С. С. Стецюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 72-81. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1640 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано класифікацію факторів впливу на прибуток м’ясопереробних підприємств залежно від характеру дії на економіч- ний ефект. Оцінено ступінь впливу чинників на рівень прибутковості виробників продукції м’ясопереробки Черкаської області. Наведено кількісну інтерпретацію взаємозв’язку податкових інструментів і еко- номічного ефекту суб’єктів господарювання. | ru |
dc.description.abstract | Предложена классификация факторов влияния на прибыль мясопере- рабатывающих предприятий в зависимости от характера воздействия на экономический эффект. Оценена степень влияния факторов на уровень прибыльности производителей продукции мясопереработки Черкасской облас- ти. Приведена количественная интерпретация взаимосвязи налоговых инстру- ментов и экономического эффекта деятельности субъектов хозяйствования. | - |
dc.description.abstract | The classi cation of factors inuencing the promeat processing plants, depending on the nature of the economic impact. Reviewed the impact of factors on the protability producers meat processing Cherkasy region. Shows the quantitative interpretation of the relationship of tax instruments and the economic effects of the entity. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | прибуток | ru |
dc.subject | рівень прибутковості | ru |
dc.subject | м’ясопереробна галузь | ru |
dc.subject | факторний аналіз | ru |
dc.subject | аналіз чутливості | ru |
dc.subject | прибыль | ru |
dc.subject | уровень доходности | ru |
dc.subject | мясоперерабатывающая отрасль | ru |
dc.subject | факторный анализ | ru |
dc.subject | анализ чувствительности | ru |
dc.subject | profit level of profitability | ru |
dc.subject | meat processing industry | ru |
dc.subject | factor analysis | ru |
dc.subject | sensitivity analysis | ru |
dc.title | Фактори впливу на прибуток м’ясо-переробних підприємств Черкаської області | ru |
dc.title | Факторы влияния на прибыль мясоперерабатывающих предприятий Черкасской области. | - |
dc.title | Pressure on promeat processing plants Cherkassy region. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n71v1r2013stetsyuk.pdf | 349,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.