Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16433
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat, Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гавріков, Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T13:36:18Z | - |
dc.date.available | 2024-01-03T13:36:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гавріков Ю. Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 67 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16433 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота на тему технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. нова Одеса виконана на 67 друкованих аркушах, містить 3 таблиці, 6 рисунків, 6 формул. Мета роботи – удосконалити технологію виробництва рибних консервів. Завдання – оптимізація виготовлення рибних консервів з м’яса коропу. в томатному соусі та додаванням червоного перцю. Предмет дослідження – процеси виготовлення рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром». Об'єкт дослідження – заготівля м’яса коропа для виготовлення рибних консервів за новою рецептурою. Наукова новизна роботи полягає в наступному: виготовлення корисних для людини рибних консервів з м’яса коропу, які мають дезінфікуючий ефект та тривалий термін зберігання. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Гавріков_пт.pdf | 806,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.