Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16435
Назва: | Технологія виробництва йогуртів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв |
Автори: | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat, Ruslan, scientific director Гиль, Михайло Іванович Gill, Mikhail |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Гиль М. Технологія виробництва йогуртів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 102 с. |
Короткий огляд (реферат): | Підготовлена кваліфікаційна робота містить: перелік умовних позначень, вступ, огляд літератури, матеріали і методику виконання роботи, результати досліджень, охорону праці, безпеку в надзвичайних ситуаціях, охорону довкілля, висновки, пропозиції та список використаних джерел. Робота викладена на 102 сторінках й містить 23 таблиці, 14 формул і 5 рисунків, 1 додаток. Список використаної літератури налічує 110 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва йогуртів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва йогурту. Завдання досліджень: провести аналіз та обґрунтувати отримані результати експериментальних досліджень, розрахувати рецептури готової продукції, їх харчової та біологічної цінності, проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції, виконати опис технології виробництва продукції та зазначити вимоги до якості готової продукції, вказати процедури управління якістю та безпечністю на виробництві й провести економічний аналіз виробництва, а також виконати аналіз стану охорони праці, дій заради безпеки в надзвичайних ситуаціях й охорони довкілля, сформувати висновки та пропозиції за темою роботи. В результаті проведених досліджень розроблено рецептуру продукту, визначено фізико-хімічні, мікробіологічні показники, а також біологічну і харчову цінність готового продукту. Розроблено векторну і апаратурно- технологічну схему виробництва йогурту, обгрунтовано технологічні параметри виробництва продукту. Визначено, що розроблений йогурт має оздоровчі властивості, за рахунок вмісту в ньому пробіотичних компонентів, що чинять корисний вилив на мікрофлору людини, підтримуючи функції травлення та імунітету. Розглянуто заходи з безпеки функціювання підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16435 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Гиль_пт.pdf | 1,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.