Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16436
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКисельов, Д.-
dc.date.accessioned2024-01-04T06:56:32Z-
dc.date.available2024-01-04T06:56:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКисельов Д. Технологія виробництва котлет в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16436-
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва напівфабрикатів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження удосконалення технології виробництва напівфабрикатів. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему виробництва котлет, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єктом дослідження являється виробництво заморожених продуктів ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району. Метою даної роботи є удосконалення технології напівфабрикатів із додаванням крупи перлової бланшованої. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблиці 15, рисунки 2, бібліографічних одиниць 38.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва котлет в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Кисельов_пт.pdf924,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.