Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16451
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТабацкова, Ганна Вячеславівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTabatskova, Hanna, scientific director-
dc.contributor.authorКозуб, Д. Р.-
dc.date.accessioned2024-01-04T07:49:57Z-
dc.date.available2024-01-04T07:49:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКозуб Д. Р. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей Х всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-27 жовтня 2023 року) / за ред. Г.В. Табацкової. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 72-74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16451-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleЗабезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2023
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
73-75.pdf496,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.