Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorШумилова, І.-
dc.date.accessioned2024-01-04T07:51:13Z-
dc.date.available2024-01-04T07:51:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШумилова І. Технологія виробництва сиру в умовах ПрAТ «Лaктaлiс-Микoлaїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16452-
dc.description.abstractКвaлiфiкaцiйнa рoбoтa виконана обсягом 63 сторінок комп’ютерного текст з інтервалом 1,5 інтервалом між рядками. Має в своєму складі 9 таблиць, 6 рисунків. Містить 42 літературних джерел. Темa квaлiфiкaцiйнoї рoбoти: «Технологія виробництва сиру в умовах ПрAТ «Лaктaлiс-микoлaїв». Останнім часом широкого розвитку набуло використання місцевих плодово-ягідних культур у виробництві наповнювачів для кисломолочних продуктів, що сприяє значній економії витрат на дорогу сировину, знижує вартість їх доставки, а також характеризується високим вмістом вітамінів та інших біологічно активних речовин. До таких рослинних овочевих та фруктових культур належать, яблука, слива, груша, банан, манго, гарбуз, кавун, селера, льон, та інші добавки [3]. Мета роботи – розробити інноваційну технологію виробництва кисломолочного сиру з додаванням яблучного пюре. Об’єкт дослідження – властивості кисломолочного сиру, фруктових наповнювачів і нових молочних продуктів. Предметом дослідження – є зміна показників якості та безпечності в процесі змішування наповнювачів (яблук) різної концентрації. Для досягнення поставлених цілей визначаються наступні завдання: - охарактеризувати сировину для виробництва нових молочних і фруктових продуктів; - розрахувати вміст фруктового наповнювача в кисломолочному сирі; - оцінка дослідних зразків з наповнювачем (яблучної) кисломолочної продукції за показниками якості продукції; - оцінити органолептичні показники зразків яблучного наповнювача та пектину в молочних продуктів; - оцінити фізико-хімічні властивості розроблених зразків кисломолочного продукту з вмістом яблучного наповнювача та пектинуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва сиру в умовах ПрAТ «Лaктaлiс-Микoлaївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Шумилова_пт.pdf913,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.