Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16482
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Данильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Danylchuk, Galina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Іваночко, І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T12:18:05Z | - |
dc.date.available | 2024-01-04T12:18:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Іваночко І. Вихід рибопродуктів за різних способів обробки в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 62 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16482 | - |
dc.description.abstract | Об’єм кваліфікаційної (дипломної) роботи складає 63 сторінки комп’ютерного набору. В роботі подано 11 таблиць, 1 рисунок, опрацьовано 42 бібліографічних джерела. Тема даної роботи “Вихід рибопродуктів за різних способів обробки в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ”. Мета кваліфікаційної (дипломної) роботи Метою даної роботи було вивчення виходу готової продукції та м’ясної якості риби різних способів обробки, а саме патрання, патрання обезголовлення, розробці на тушку рибну та філетування. Для досягнення мети були поставлені наступні завдання: вивчити морфометричні показники і м’ясну якість необробленої товарної риби та готової рибопродукції різних способів обробки, розрахувати економічну ефективність виробництва готової рибопродукції. Об’єктом дослідження слугував кларієвий сом. Предметом дослідження – морфометричні показники, коефіцієнт м’ясності та вихід готової продукції живої товарної риби та різних способів обробки. При цьому використовувалися методики, прийняті в іхтіологічних дослідженнях. Досліджувалися такі морфрметричні показники як маса та питома частка тіла, голови, луски, кісток, нутрощів, плавців і м’якоті. Для якісної оцінки готової рибопролукції розраховували коефіцієнт м’ясності та вихід. За результатами досліджень встановлено, що найкращі показники виходу готової продукції досліджуваних риб з усіх способів обробки було встановлено при патранні риби, а за м’ясними якостями при філетуванні. За визначеною економічною ефективністю доведено доцільність вирощування та реалізацію кларієвого сома необробленого та різних способів обробки. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Вихід рибопродуктів за різних способів обробки в умовах ННПЦ Миколаївського НАУ | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Іваночко.pdf | 757,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.