Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1652
Назва: Результаты использования казеиновой сыворотки в кормлении молодняка крупного рогатого скота
Результати використання казеїнової сироватки у годівлі молодняку великої рогатої худоби.
The results of using of the casein whey in feeding of young cattle.
Автори: Глинкова, А.М.
Глінкова, А.М.
Glinkova, A.
Ключові слова: крупный рогатый скот
рационы
казеиновая сыворотка
продуктивность
экономическая эффективность
велика рогата худоба
раціони
казеїнова сироватка
продуктивність
економічна ефективність
cattle rations
casein whey
productivity
cost-effectiveness
Дата публікації: 2012
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Глинкова А. М. Результаты использования казеиновой сыворотки в кормлении молодняка крупного рогатого скота / А. М. Глинкова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 39-44.
Короткий огляд (реферат): Установлено, что использование раскисленной казеиновой сыворотки способствует улучшению аппетита животных, регулированию сахаропротеинового отношения в рационе, повышению среднесуточных приростов, снижению затрат кормов на продукцию и ее себестоимость.
Встановлено, що використання розкисленої казеїнової сироватки сприяє покращенню апетиту тварин, регулюванню цукропротеїнового відношення у раціоні, підвищенню середньодобових приростів, зниженню витрат кормів на продукцію та її собівартість.
It is confirmed and established that the use of deoxidation casein whey improves the appetite of animals, sugar and protein retio management in the diet, increasing average daily gain, feed cost savings on products and production costs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1652
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
глинкова.PDF3,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.