Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1660
Назва: | Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи Оценка скота создаваемой новой украинской ангусской мясной породы. Evaluation of cattle created by new ukrainian angus beef breeds. |
Автори: | Доротюк, Е.М. Прудніков, В.Г. Колісник, О.І. Доротюк, Э. Н. Прудников, В. Г. Колесник, А. И. Dorotyuk, E. Prudnikov, V. Kolesnik, O. |
Ключові слова: | порода генотип жива маса відтворна здатність живая масса воспроизводимая способность breed genotype live Massa reproducible ability |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Доротюк Е. М. Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи / Е. М. Доротюк, В. Г. Прудніков, О. І. Колісник // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 69-72. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати досліджень живої маси і відтворювальних
якостей корів створюваної української ангуської м’ясної породи в порівнянні з
аналогами абердин-ангуської породи британської селекції. Встановлено, що ці
тварини перевершують за усіма основними показниками м’ясної продуктивності,
що дозволяє їм стати найбільш розповсюдженими із сучасних м’ясних порід України. The results of studies of live weight and reproductive traits of cows produced by Ukrainian Angus beef breed in comparison with analogues of Aberdeen-Angus breed of British breeding. Found that these animals are not only superior to all the main indicators of meat productivity, allowing them to become more widespread in Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1660 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
доротюк.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.