Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1664
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курепин, А.А. | - |
dc.contributor.author | Саханчук, А.И. | - |
dc.contributor.author | Курепін, А.А. | - |
dc.contributor.author | Саханчук, А.І. | - |
dc.contributor.author | Kurepin, A.A. | - |
dc.contributor.author | Sahanchuk, A.I. | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-05T08:40:39Z | - |
dc.date.available | 2015-05-05T08:40:39Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Курепин А. А. Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами / А. А. Курепин, А. И. Саханчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 101-105. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1664 | - |
dc.description.abstract | Установлено, что с увеличением доли фракционного состава клетчатки и лигнина уменьшается потребление сухого вещества рациона и снижается переваримость питательных веществ кормов. | ru |
dc.description.abstract | Встановлено, що зі збільшенням частки фракційного складу клітковини та лігніну зменшується споживання сухої речовини раціону та знижується перетравність поживних речовин кормів. | - |
dc.description.abstract | It is found that with the increase of the share of the fractional composition of cellulose and lignin decreased dry matter intake of diet and reduced nutrient digestibility of forages. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | коровы | ru |
dc.subject | клетчатка | ru |
dc.subject | рацион | ru |
dc.subject | переваримость питательных веществ | ru |
dc.subject | качество кормов | ru |
dc.subject | корови | ru |
dc.subject | клітковина | ru |
dc.subject | раціон | ru |
dc.subject | перетравність поживних речовин | ru |
dc.subject | якість кормів | ru |
dc.subject | cows | ru |
dc.subject | fiber | ru |
dc.subject | diet | ru |
dc.subject | nutrient digestibility | ru |
dc.subject | forage quality | ru |
dc.title | Влияние фракционного состава клетчатки на переваримость и использование питательных веществ коровами | ru |
dc.title | Вплив фракційного складу клітковини на перетравність та використання поживних речовин коровами. | - |
dc.title | The effect of fractional composition of tissue on the digestibility and utilization of nutrients of cows. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
курепин.PDF | 3,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.