Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.contributor.authorДехтяр, Юрій Франкович-
dc.contributor.authorDehtyar, Jurij-
dc.date.accessioned2024-01-11T09:53:57Z-
dc.date.available2024-01-11T09:53:57Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationЮлевич О. І., Дехтяр Ю. Ф. Аналіз хімічного складу кормів Миколаївської області // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 147-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16658-
dc.description.abstractРозглянуто вплив регіону і природно-кліматичних умов вирощування різних рослинних кормів на вміст хімічних речовин в кормах Миколаївської області. Показано залежність накопичення окремих поживних речовин в рослинах від сезонних температур року. Виявлено певні закономірності утворення сирої клітковини і сирого протеїну в рослинах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАналіз хімічного складу кормів Миколаївської областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n24v4r2003-148-153.pdf261,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.